دسته بندیمعماری
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات8
حجم فایل7 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

عایقهای رطوبتی و صوتی ساختمانها

امروزه ارتقای سطح توقعات عمومی در قبال بهبود شرایط زندگی و بهره گیری از فناوری در این راستا ، بكار گیری انرژی و بنابر این سرمایه گذاری و تامین مخارج آن را ضروری نموده است .

اما چنانكه میدانیم ذخایر انرژی های قابل استفاده جهان محدود بوده و با بهره برداری های بی رویه كنونی از این ذخایر ، قطعا در آینده ای نه چندان دور با بحران روبرو خواهیم شد . با پذیرش این واقعیت مسئولیت ما چیست و آیا بشر در این خصوص اندیشیده است ؟ ارائه پاسخ به این سوالات با درك بهتر صورت مسئله میسر است . در حقیقت انرژی در اطراف ما به دو گونه موثر است : اول تاثیرات مثبت مانند گرمایش و سرمایش محل كار و زندگی در فصول سرد و گرم ، حمل و نقل عمومی ، ارتباطات ، صنایع و كه لا اقل در جوامع مدرن امروزی ، این امور بدون صرف انرژی امكان پذیر نخواهند بود . ثانیا تاثیرات منفی مثل آلودگی محیط زیست ، كاهش ذخیره منبع ارزشمند طبیعی و آلودگی صوتی در محیط های شهری كه از جمله پیامدهای منطقی مصرف نابجای انرژی توسط بشر امروز است .

ولیكن طرح مسئله ، بلافاصله گزینه هایی را به عنوان راه حل فراروی ما قرار می دهد . آیا امكان صرفه جویی و استفاده بهینه از سوخت و حامل های انرژی وجود دارد ؟ آمارها نشان می دهد كه بیش از 30 درصد انرژی تولیدی در جهان مصرف سرمایش و گرمایش می گردد كه این رقم معادل حدود 60 درصد درآمد سرانه جامعه است . تدابیر مختلفی اما جهت كاهش و صرفه جویی انرژی در بخش خانگی اندیشیده شده است . یكی از بهترین آنها كه در كنار سایر روشها نظیر بكار گیری انرژی های بالفعل طبیعی ( اشعه خورشید ، انرژی باد ) و نیز انرژی های تجدید پذیر مثل پیل های سوختی پذیرفته شده و مورد استقبال قرار گرفته عایق كاری حرارتی ساختمانها است . ممالك صنعتی با درك این موضوع سالها است كه بطور عملی مسئله ایزولاسیون حرارتی را مدنظر داشته و بكار گرفته اند و در این زمینه به پیشرفتهای شایانی نیز در بعد ابداع مواد عایق و روشهای نصب و هم در بعد تدوین استراتژی های اجرایی و نظارتی ، دست یافته اند .

در كشور ما این موضوع با چند ده سال تاخیر در شرف تحقق است . با این حال استفاده از تجربیات و ابداعات كشورهای صنعتی ، به تسریع روند بهینه سازی مصرف انرژی كمك می نماید . یكی از این تجربیات ارزشمند ابداع عایق حرارتی و صوتی پشم شیشه است كه در دهه 60 میلادی صورت گرفت و از آن زمان تاكنون با افزایش گستره تقاضا در بازار جهانی ، نصب و اجرای آن در كاربردهای مختلف مسكونی ، تجاری ، آموزشی ، اداری و . به روشی كلاسیك بدل گردیده است .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


8roodfile انرژی ,صوتی ,مصرف ,عایق ,حرارتی ,مسئله ,بكار گیری ,گیری انرژی ,صرفه جویی ,نشان داده ,فایل برای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

روشنا www.libraryshahed.ir rondbaznews بهترین سایت Darkhsasti amour Ali Sohrabi Far Sport ورزش های جدید و ورزش زنان در ایران